Eenvoudige zalmquiche
Altijd genieten met een zalmquiche. Deze -met tuinerwten-twist- mag je niet missen!
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zalm in stukjes en de ui in dunne ringen. Klop de eieren los met de crème fraîche, mosterd, peper en zout.
Bekleed de quichevorm met het deeg. Verdeel de zalm met de tuinerwten over de bodem van de vorm. Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de uiringen erover. Bak de quiche ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Laat 15 min. staan. Serveer warm, lauw of op kamertemperatuur.
Eenvoudige zalmquiche
Altijd genieten met een zalmquiche. Deze -met tuinerwten-twist- mag je niet missen!
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
45 min. oventijd
Aan de slag
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zalm in stukjes en de ui in dunne ringen. Klop de eieren los met de crème fraîche, mosterd, peper en zout.
Bekleed de quichevorm met het deeg. Verdeel de zalm met de tuinerwten over de bodem van de vorm. Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de uiringen erover. Bak de quiche ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Laat 15 min. staan. Serveer warm, lauw of op kamertemperatuur.
combinatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries deeg voor hartige taart
100 g gerookte zalmfilet
1 middelgrote ui
4 middelgrote eieren
200 g crème fraîche
1 el Franse mosterd
225 g diepvries tuinerwten
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 24 cm, ingevet)