Aardappelsalade van krieltjes
bewaar
bewaar

Aardappelsalade van krieltjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de ongeschilde krieltjes 15 min. in water met wat zout. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd de knoflook fijn.

Meng ondertussen de mayonaise, knoflook en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Halveer de krieltjes en schep ze in een schaal. Voeg de dressing toe en bestrooi met de peterselie.

combinatietipLekker met shoarmaballetjes en gestoofde boontjes (recepten elders op ah.nl/recepten).
variatietipGebruik de rest van de peterselie bijvoorbeeld in groente- of tomatensoep.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade van krieltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig