Indiase aardappeltjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.
Doe de parten in de ingevette ovenschaal en bestrooi met de kurkuma en het komijnzaad. Besprenkel met de olie en meng door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Bak de aardappelparten in 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Bestrooi met de koriander. Serveer met de zure room. Lekker met grof gesneden korianderblad.
Indiase aardappeltjes
bijgerecht
null personen
375 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.
Doe de parten in de ingevette ovenschaal en bestrooi met de kurkuma en het komijnzaad. Besprenkel met de olie en meng door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Bak de aardappelparten in 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Bestrooi met de koriander. Serveer met de zure room. Lekker met grof gesneden korianderblad.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
3 tl kurkuma
1 tl komijnzaadjes
3 el olijfolie
1 bekertje zure room
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm