Aardappel-bietsalade
Aan de slag
Kook de krieltjes in 15 min. in water met zout gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer de grote krieltjes. Meng met de augurk.
Klop een dressing van de azijn, de olie en peper en zout naar smaak en schenk over de lauwe aardappelen. Snijd de bieten in dunne parten en voeg toe. Snijd de bieslook in stukjes en strooi erover.
Aardappel-bietsalade
bijgerecht
null personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes in 15 min. in water met zout gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer de grote krieltjes. Meng met de augurk.
Klop een dressing van de azijn, de olie en peper en zout naar smaak en schenk over de lauwe aardappelen. Snijd de bieten in dunne parten en voeg toe. Snijd de bieslook in stukjes en strooi erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappelen
4 middelgrote zoetzure augurken
3 el balsamicoazijn
4 el olijfolie extra vierge
1 bak gekookte bieten
1 bakje bieslook