Hollandse couscous met kerrie
Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.
Aan de slag
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kip in ca. 4 a 5 min. rondom bruin. Doe intussen de couscous in een kom, schenk het water erop en laat ca. 5 min. wellen.
Voeg de groenteschotel toe aan de kipblokjes en bak al omscheppend ca. 10 min. op hoog vuur mee. Bak de laatste minuut de gewelde couscous met de groente en kip mee.
Breng intussen de melk in een steelpan aan de kook. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en kerriesaus over de borden en garneer met elitehaver.
Hollandse couscous met kerrie
Het beste van twee werelden op één bord: Marokkaanse couscous en Nederlandse groente.
hoofdgerecht
null personen
845 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kip in ca. 4 a 5 min. rondom bruin. Doe intussen de couscous in een kom, schenk het water erop en laat ca. 5 min. wellen.
Voeg de groenteschotel toe aan de kipblokjes en bak al omscheppend ca. 10 min. op hoog vuur mee. Bak de laatste minuut de gewelde couscous met de groente en kip mee.
Breng intussen de melk in een steelpan aan de kook. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en kerriesaus over de borden en garneer met elitehaver.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
150 g couscous
250 ml water
450 g diepvries Hollandse groenteschotel
250 ml halfvolle melk
25 g kerriesaus
100 g elitehaver