Tuinbonensalade met witte kaasblokjes
Aan de slag
Breng een pan met 1 liter water, de linzen, tijm, knoflook en het zout aan de kook. Kook op laag vuur in 25 min gaar. Giet af, doe in een schaal en laat afkoelen.
Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinbonen in 4 min. gaar. Spoel in een vergiet af onder koud stromend water. Duw de bonen uit hun buitenste vliesjes (dubbeldoppen). Voeg met de radijs toe aan de linzen. Verkruimel de witte kaasblokjes erboven.
Schep de salade om. Besprenkel met het citroensap en de olie en verdeel over 4 schaaltjes. Bestrooi met de tuinkers. Breng op smaak met peper en zout.
Tuinbonen dubbeldoppen
Instructievideo - 00:24 min.
Tuinbonensalade met witte kaasblokjes
bijgerecht
null personen
335 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan met 1 liter water, de linzen, tijm, knoflook en het zout aan de kook. Kook op laag vuur in 25 min gaar. Giet af, doe in een schaal en laat afkoelen.
Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinbonen in 4 min. gaar. Spoel in een vergiet af onder koud stromend water. Duw de bonen uit hun buitenste vliesjes (dubbeldoppen). Voeg met de radijs toe aan de linzen. Verkruimel de witte kaasblokjes erboven.
Schep de salade om. Besprenkel met het citroensap en de olie en verdeel over 4 schaaltjes. Bestrooi met de tuinkers. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g linzen
1 tl gedroogde tijm
2 tenen knoflook
1 tl zout
1 pak tuinbonen
1 bos radijs
100 g witte kaasblokjes
1 citroen
4 el olijfolie extra vierge
1 bakje tuinkers