Zuurkoolgratin met vis
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met 25 g boter en flink wat peper.
Laat de zuurkool uitlekken. Verwarm op laag vuur en meng met de komijn en crème fraîche.
Leg de zalm in de ingevette ovenschaal en verdeel eerst de zuurkool en vervolgens de aardappelpuree erover. Maak er met de tanden van een vork een patroon in. Verdeel er 25 g boter in klontjes over en bestrooi met het paneermeel.
Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.
Zuurkoolgratin met vis
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met 25 g boter en flink wat peper.
Laat de zuurkool uitlekken. Verwarm op laag vuur en meng met de komijn en crème fraîche.
Leg de zalm in de ingevette ovenschaal en verdeel eerst de zuurkool en vervolgens de aardappelpuree erover. Maak er met de tanden van een vork een patroon in. Verdeel er 25 g boter in klontjes over en bestrooi met het paneermeel.
Bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 zakjes aardappelpuree
50 g roomboter
1 pak zuurkool
1 tl komijnzaadjes
1 bekertje crème fraîche
2 pakjes wilde zalmfilet
3 el paneermeel
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet