Zomerpunch
Aan de slag
Snijd de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snijd elk kwart in stukjes. Doe samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, gembersiroop en rum in een grote glazen kan of kom.
Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. Snijd 2 limoenen in dunne plakjes en doe bij de punch.
Ananas schillen en snijden
Instructievideo - 01:04 min.
Zomerpunch
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ananas in de lengte in kwarten. Verwijder de harde kern. Snijd elk kwart in stukjes. Doe samen met het sinaasappelsap, de ginger ale, gembersiroop en rum in een grote glazen kan of kom.
Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers de vruchten uit. Voeg de rasp, het sap en de munt toe aan de punch. Snijd 2 limoenen in dunne plakjes en doe bij de punch.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 ananas
1 fles sinaasappelsap
250 ml ginger ale
100 ml gembersiroop
300 ml witte rum
2 x 2 stuks limoenen
1 bakje munt