Pittige knoflookgarnalen
bewaar
bewaar

Pittige knoflookgarnalen

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de garnalen ontdooien en doe in een ovenvaste schaal. Doe de olijfolie en knoflook in een hoge kom. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in stukjes.

Pureer met een staafmixer en schenk de olie over de garnalen. Bestrooi met zout en bak de garnalen ca. 15 min. in de oven. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de garnalen met de peterselie.

combinatietip Lekker met stokbrood.
variatietipMeer makkelijke recepten voor snelle gerechtjes en dips? Zie recepten elders op ah.nl/allerhande.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige knoflookgarnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig