Romige visschotel
Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.
Aan de slag
Ontdooi spinazie (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing. Verwarm ondertussen oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.
Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan en fruit ui ca. 3 min. Voeg MonChou toe en verhit. Roer kaas en mosterd erdoor.
Spoel vis af en dep droog. Leg de vis in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Schenk de kaassaus erover en verdeel de spinazie erover.
Maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de puree boven op spinazie. Bak in 20 min. in het midden van de oven tot vis gaar is en schotel lichtbruin.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Romige visschotel
Kabeljauw, spinazie, kaas en aardappelpuree: zachte smaken in één schotel.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
25 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Ontdooi spinazie (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing. Verwarm ondertussen oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.
Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan en fruit ui ca. 3 min. Voeg MonChou toe en verhit. Roer kaas en mosterd erdoor.
Spoel vis af en dep droog. Leg de vis in de ovenschaal en breng op smaak met zout en peper. Schenk de kaassaus erover en verdeel de spinazie erover.
Maak de puree klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de puree boven op spinazie. Bak in 20 min. in het midden van de oven tot vis gaar is en schotel lichtbruin.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries gesneden bladspinazie in deelblokjes
2 uien
2 el traditionele olijfolie
200 g MonChou
50 g geraspte belegen kaas
2 el Franse mosterd
500 g verse kabeljauwfilets
166 g aardappelpureemix voor ovenschotel
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)