Kersenmousse
bewaar
bewaar

Kersenmousse

15 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Doe de slagroom en de suiker in een beslagkom. Klop de slagroom met de mixer stijf.

Schenk de vla in een andere kom. Schep de stijve slagroom steeds in kleine beetjes door de vla. Nu is het mousse geworden. Zet de kom met mousse minimaal een uur in de koelkast.

Laat de kersen in de zeef uitlekken. Dep ze nog even goed droog. Door te natte kersen, kan de mousse te dun worden. Schep de helft van de vlamousse in de coupeglazen. Leg de kersen hierop. Hou er 8 apart om het toetje mee te versieren. Schep nu de rest van de vlamousse in de glazen. Strijk de mousse glad.

Versier elk toetje met 2 kersen en 2 chocoladeblaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kersenmousse

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig