Vanille-cupcakes
bewaar
bewaar

Vanille-cupcakes

Als jij deze cakejes uit de oven tovert ben je het zonnetje in huis!

15 min. bereiden / 20 min. oventijd / 2 uur 25 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de papieren vormpjes over de muffinvorm. Klop de boter met de suiker en vanillesuiker licht en luchtig met de mixer. Klop 4 min. Klop de eieren er 1 voor 1 door. Voeg het tweede ei pas toe als het eerste helemaal is opgenomen. Klop nog 3 min.

Verwarm de melk tot het lauwwarm is. Spatel het zelfrijzend bakmeel zo luchtig mogelijk door het beslag en voeg de melk toe. Verdeel het beslag over de muffinvorm. Bak ze in het midden van de oven in 15-20 min. goudbruin en gaar. Neem uit de oven en laat 5 min. in de vorm op een rooster afkoelen. Laat ze vervolgens uit de vorm op het rooster minimaal 2 uur verder afkoelen. Lekker met slagroom en discodip. Bon appétit!

bewaartipJe kunt de cupcakes 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar in een luchtdichte trommel.

Vanille cupcakes

Instructievideo - 02:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vanille-cupcakes

Als jij deze cakejes uit de oven tovert ben je het zonnetje in huis!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig