Vega tjaptjoi
bewaar
bewaar

Vega tjaptjoi

Chinees gerecht vol oosterse groenten, met als extraatje een pittige omelet.

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Laat de minimaïskolfjes uitlekken en halveer ze in de lengte. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Klop de eieren los met de sambal, 3 el water en peper en zout. Verhit 2 el wokolie in een koekenpan en bak in 3 min. een omelet. Keer halverwege.

Verhit ondertussen 2 el wokolie in een wok en bak de roerbakmix al omscheppend 3 min. Voeg de maiskolfjes toe en roerbak nog 3 min. Voeg de ketjap en het water toe aan de groenten (tjaptjoi). Breng op smaak met de sesamolie, peper en eventueel zout. Voeg de mie toe en roer nog even door. Snijd de omelet in punten en leg op een schaal. Serveer met de tjaptjoi.

Vega tjaptjoi

Instructievideo - 03:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vega tjaptjoi

Chinees gerecht vol oosterse groenten, met als extraatje een pittige omelet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig