Rijst met paksoi en gehakt
Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was intussen de paksoi, maak schoon en snijd in reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne reepjes. Verhit de arachideolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt met de knoflook in ca. 5 min. rul. Bak de paksoi en verse kruiden ca. 3 min. mee. Schep de rijst erdoor.
Rijst met paksoi en gehakt
Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen.
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was intussen de paksoi, maak schoon en snijd in reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne reepjes. Verhit de arachideolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt met de knoflook in ca. 5 min. rul. Bak de paksoi en verse kruiden ca. 3 min. mee. Schep de rijst erdoor.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g witte snelkookrijst
2 struiken paksoi
4 tenen knoflook
400 g rundergehakt
60 ml arachideolie
15 g verse kruiden