Nacho ovenschotel 'Mexicaans'
bewaar
bewaar

Nacho ovenschotel 'Mexicaans'

Mexico meets Hollandse ovenschotel: met nacho's on top en bonen en mais door het gehakt.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul. Voeg de seasoningmix en tomatenblokjes toe en verwarm nog 2 min. Schep het mengsel in de ovenschaal.

Laat de maïskorrels uitlekken en verdeel over het gehaktmengsel. Verdeel hier achtereenvolgens de chilibonen, de helft van de kaas, de helft van de tortillachips en de rest van de kaas over.

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in ringen. Verdeel over de schotel. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin. Serveer met de rest van de tortillachips.

vegatipBekijk ook dit recept
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
combinatietipLekker met crème fraîche.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nacho ovenschotel 'Mexicaans'

Mexico meets Hollandse ovenschotel: met nacho's on top en bonen en mais door het gehakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig