Texmex runderreepjes met babyromaine
Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig
Aan de slag
Meng in een kom de runderreepjes met de olie en kruidenmix. Smelt de boter in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin.
Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin en gaar. Halveer de romaatjes en bak 2 min. op middelhoog vuur mee met de runderreepjes.
Laat de mais uitlekken en voeg toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes erop. Serveer met de aardappelpartjes en maïs.
Texmex runderreepjes met babyromaine
Een light-topper uit Mexico, en ook nog lekker kruidig
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kom de runderreepjes met de olie en kruidenmix. Smelt de boter in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin.
Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin en gaar. Halveer de romaatjes en bak 2 min. op middelhoog vuur mee met de runderreepjes.
Laat de mais uitlekken en voeg toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes erop. Serveer met de aardappelpartjes en maïs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 tl cajun kruidenmix
2 el traditionele olijfolie
350 g runderreepjes
450 g aardappelpartjes
25 g ongezouten roomboter
250 g romaatjes
300 g mais in blik
2 kropjes babyromainesla