Kerst hangt in de lucht
Feestelijk uitpakken met onze kerstdecoratie
Feestelijke kersthangers voor in de boom
Versier je boom met de leukste kersthangers! Van macarons tot onze eigen hamsters verkleedt als kerstboom, met deze kersthangers is je kerstboom helemaal klaar voor kerst. Welke kies jij?Bekijk meer kersthangersVerrassende gerechten met een bijzondere twist
Carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker
Een combinatie van zoet en hartig. De peer en carpaccio zijn een verrassend heerlijke combinatie in deze carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.
Kalkoenrollade-krans met salie en ui-stuffing
Het brood, de pancetta en salie worden eerst geroosterd zodat ze lekker knapperig de vulling ingaan. Heerlijk met de friszoete cranberrysaus. Deze kalkoenrollade-krans met salie en ui-stuffing wil je.
Mini-charlotte met tiramisusmaak
Tiramisu maar dan net even anders: alle bekende smaken, maar dan met een strik eromheen. Zo hebben al je gasten een eigen cadeautje op tafel.
Pastinaak-knolselderijsoep met truffel
Houd je van aardse smaken? Dan zit je met dit soepje helemaal goed. Deze pastinaak-knolselderijsoep met truffel serveer je in een glaasje. Zo maak je het nog net wat feestelijker!
Gevulde flespompoen met noten, kaas en salie
De pompoen wordt geroosterd, wat ’m een intens lekkere smaak geeft. Met een vulling van salie en noten, en bovenop romige kaas. Een fantastisch vegetarisch hoofdgerecht waar je u tegen zegt.
Vegan pornstar martini-trifle van Enzo Pérès-Labou
Deze vegan pornstar martini-trifle is het ultieme kersttoetje! Vol met romige lagen van vegan meringue, een passievrucht-kokoscustard, zachte cake en frisse puree van passievrucht en mango.
Bietenblini's met dille-crème en rivierkreeftjes
Als dit geen goed begin van het kerstdiner is! Het prachtige rood van de blini’s zelf, het beleg met dilleroom, komkommerpickle en rivierkreeftjes.
Kabeljauw met pistachekorst en paddenstoelen
We geven de kabeljauw een krokante dille-pistachekorst. Voor erbij: gebakken paddenstoelen en een fris-romige puree.
Miso-crème brûlée
Miso in een nagerecht? Jazeker! Het geeft deze crème brûlée zijn unieke zoet-zoutige smaak.