Kerst hangt in de lucht

Het aftellen tot kerst is begonnen! Hoe ziet jouw kerstboom er dit jaar uit? Met onze stralende glashangers en andere kerstdecoratie haal je meteen de kerstsfeer in huis. Voor wie niet kan wachten hebben we ook alvast 3 heerlijke voor- hoofd- en nagerechten geselecteerd.

Feestelijke kersthangers voor in de boom

Versier je boom met de leukste kersthangers! Van macarons tot onze eigen hamsters verkleedt als kerstboom, met deze kersthangers is je kerstboom helemaal klaar voor kerst. Welke kies jij?Bekijk meer kersthangers

Verrassende gerechten met een bijzondere twist

Carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker

Een combinatie van zoet en hartig. De peer en carpaccio zijn een verrassend heerlijke combinatie in deze carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.

Bekijk het recept

Kalkoenrollade-krans met salie en ui-stuffing

Het brood, de pancetta en salie worden eerst geroosterd zodat ze lekker knapperig de vulling ingaan. Heerlijk met de friszoete cranberrysaus. Deze kalkoenrollade-krans met salie en ui-stuffing wil je.

Bekijk het recept

Mini-charlotte met tiramisusmaak

Tiramisu maar dan net even anders: alle bekende smaken, maar dan met een strik eromheen. Zo hebben al je gasten een eigen cadeautje op tafel.

Bekijk het recept

Pastinaak-knolselderijsoep met truffel

Houd je van aardse smaken? Dan zit je met dit soepje helemaal goed. Deze pastinaak-knolselderijsoep met truffel serveer je in een glaasje. Zo maak je het nog net wat feestelijker!

Bekijk het recept

Gevulde flespompoen met noten, kaas en salie

De pompoen wordt geroosterd, wat ’m een intens lekkere smaak geeft. Met een vulling van salie en noten, en bovenop romige kaas. Een fantastisch vegetarisch hoofdgerecht waar je u tegen zegt.

Bekijk het recept

Vegan pornstar martini-trifle van Enzo Pérès-Labou

Deze vegan pornstar martini-trifle is het ultieme kersttoetje! Vol met romige lagen van vegan meringue, een passievrucht-kokoscustard, zachte cake en frisse puree van passievrucht en mango.

Bekijk het recept

Bietenblini's met dille-crème en rivierkreeftjes

Als dit geen goed begin van het kerstdiner is! Het prachtige rood van de blini’s zelf, het beleg met dilleroom, komkommerpickle en rivierkreeftjes.

Bekijk het recept

Kabeljauw met pistachekorst en paddenstoelen

We geven de kabeljauw een krokante dille-pistachekorst. Voor erbij: gebakken paddenstoelen en een fris-romige puree.

Bekijk het recept

Miso-crème brûlée

Miso in een nagerecht? Jazeker! Het geeft deze crème brûlée zijn unieke zoet-zoutige smaak.

Bekijk het recept