Minipita's met minitandooriworstjes
Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.
Aan de slag
Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.
Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.
Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.
Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Minipita's met minitandooriworstjes
Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.
bijgerecht
null personen
340 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.
Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.
Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.
Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g geschrapte worteltjes
150 g mais in blik
3 el zoete chilisaus
20 g rozijnen
150 g mini tandoriworstjes
4 minipitabroodjes
Dit heb je nodig
gourmetstel