Minipita's met minitandooriworstjes
bewaar
bewaar

Minipita's met minitandooriworstjes

Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.

Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.

Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.

Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.

bereidingstipJe kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minipita's met minitandooriworstjes

Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig