Pad thai met peultjes en omelet
bewaar
bewaar

Pad thai met peultjes en omelet

Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken.

15 min. bereiden

zeer pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Week de noedels uit de cooking set 10 min. in warm water. Giet af in een vergiet. Snijd ondertussen de koriander fijn. Klop voor de omelet de eieren los met de helft van de koriander. Voeg de bosui en de helft van de chilivlokken uit de cooking set toe.

Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het eimengsel erin. Roer door, doe de deksel op de pan en bak 6 min. op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok, voeg de peultjes toe en bak 1 min. Voeg de noedels, phad thai saus, de helft van de taugé en eventueel de rest van de chilivlokken toe en wok nog 4 min.

Snijd de omelet in reepjes. Schep de noedels op een schaal, verdeel de omeletreepjes en rest van de taugé erover. Garneer met de rest van de koriander en cashewnoten uit de cooking set.

serveertipLekker met partjes limoen.

Omelet bakken

Instructievideo - 04:14 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pad thai met peultjes en omelet

Een echt Thais gerecht zo uit je Hollandse keuken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig