Egg white omelet met forel
bewaar
bewaar

Egg white omelet met forel

Door de dooier weg te laten, wordt je omelet lekker luchtig én een stuk slanker. De forel zorgt voor een portie goede vetten.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Roer de eiwitten los met het water. Verhit 2 kleine koekenpannen met in elk 1 el olie en bak op middelhoog vuur in 4 min. 2 omeletten van de eiwitten. Leg na 2 min. de deksel op de pan.

Roer ondertussen de kwark los met de mierikswortel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de forel in stukjes. Rooster het brood en snijd de omeletten doormidden. Verdeel de kwark, omelet, forel en waterkers over de sneetjes brood. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

variatietipIn plaats van waterkers kun je voor dit gerecht ook veldsla of rucola gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Egg white omelet met forel

Door de dooier weg te laten, wordt je omelet lekker luchtig én een stuk slanker. De forel zorgt voor een portie goede vetten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig