Spelttoastjes met truffelcarpaccio
Zei iemand truffel? Jazeker, en nog in combinatie met carpaccio ook.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van het speltbrood. Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven. Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio. Verdeel de truffeltapenade erover. Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.
Spelttoastjes met truffelcarpaccio
Zei iemand truffel? Jazeker, en nog in combinatie met carpaccio ook.
null porties
30 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de korstjes van het speltbrood. Besprenkel met de olie uit de verpakking van de carpaccio en rooster 5 min. in de oven. Snijd elk sneetje brood in vieren en beleg met de carpaccio. Verdeel de truffeltapenade erover. Garneer met de kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes speltbrood
125 g Black Angus carpaccio
2 el Sulpizio truffeltapenade