Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella
Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en gegrilde groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak 4 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Giet de spaghetti af en meng met de pesto en cherrytomaten. Schep de gegrilde groenten en garnalen voorzichtig door de pasta.
Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel de bolletjes mini mozzarella erover.
Pasta met garnalen, gegrilde groenten en mozzarella
Niets zo Italiaans als pasta pesto. Daar krijgen we nooit genoeg van!
hoofdgerecht
null personen
835 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en gegrilde groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak 4 min. mee. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Giet de spaghetti af en meng met de pesto en cherrytomaten. Schep de gegrilde groenten en garnalen voorzichtig door de pasta.
Verdeel de pasta over de diepe borden en verdeel de bolletjes mini mozzarella erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g spaghetti
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
450 g gegrilde groenten
225 g rauwe gepelde roze garnalen
150 g cherrytomaten
3 el pesto alla Genovese
75 g mozarellabolletjes