Lichtpittige groene curry met gehakt
bewaar
bewaar

Lichtpittige groene curry met gehakt

Je kunt een curry zo pittig maken als je zelf wilt. Wij houden het deze keer bij lichtpittig met groene-currykruiden.

22 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste minuut de bloemkoolrijst toe. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de Thai Green Curry en zoete aardappel toe en bak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk toe en laat met de deksel op de wok op middelhoog vuur 10 min. zachtjes koken. Voeg de sugarsnaps de laatste 5 min. toe. Halveer en pers 1 helft van de limoen uit. Snijd de andere helft in partjes. Breng de curry op smaak met het limoensap en eventueel zout. Verdeel de curry over diepe borden en serveer met de rijst en partjes limoen.

combinatietipHoud je van pittig? Garneer het gerecht dan met een fijngesneden rode peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lichtpittige groene curry met gehakt

Je kunt een curry zo pittig maken als je zelf wilt. Wij houden het deze keer bij lichtpittig met groene-currykruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig