Cannelloni met geitenkaas
bewaar
bewaar

Cannelloni met geitenkaas

Lasagnerolletjes met veeeel tomaten!

35 min. bereiden / 20 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes. Ris de blaadjes van de tijm. Bak de knoflook in de helft van de olie in een hapjespan 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de snoeptomaatjes, tijm, azijn en gezeefde tomaten toe. Breng aan de kook en stoof 15 min. op laag vuur.

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verwarm ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de groente in 7 min. gaar. Voeg ¾ van de geitenkaas en de helft van de pijnboompitten toe en verwarm 3 min.

Neem een lasagneblad en schep over de breedte een lepel groente. Rol op en leg in de ovenschaal. Herhaal met de rest van de lasagnebladen. Giet de tomatensaus over de cannelloni, verdeel de rest van de geitenkaas erover en bestrooi met de rest van de pijnboompitten. Zet in de oven en bak in 20 min. gaar.

variatietipDe cavolo nero kan vervangen worden door een zakje Italiaanse roerbakgroente champignons (400 g) en een zakje gesneden boerenkool (300 g). De groente hoef dan maar 3 min. te bakken. voordat het de oven ingaat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cannelloni met geitenkaas

Lasagnerolletjes met veeeel tomaten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig