Pita met gekruid gehakt en paprika-tomaatsalade
bewaar
bewaar

Pita met gekruid gehakt en paprika-tomaatsalade

Weinig tijd? Dit gerecht is klaar in een kwartiertje. Kun je toch lekker eten.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren.

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt met de mix voor gehakt en wat peper 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui en champignons toe en bak 4 min.

Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de cherrytomaten. Laat de paprika uitlekken en vang 1 el vocht op. Snijd de paprika in reepjes van 1 cm breed en meng samen met het vocht en de cherrytomaten door de veldsla. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel het gehaktmengsel en de salade over de borden. Verkruimel de feta erover en serveer de pitabroodjes erbij.

combinatietipLekker met sriracha (hot chilisaus).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita met gekruid gehakt en paprika-tomaatsalade

Weinig tijd? Dit gerecht is klaar in een kwartiertje. Kun je toch lekker eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig