Sintstaf-soepstengels met kaas
Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed. Leg steeds 2 stroken op elkaar. Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid. Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee. Bestrooi met de kaas en het sesamzaad. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
Sintstaf-soepstengels met kaas
Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.
null porties
80 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed. Leg steeds 2 stroken op elkaar. Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid. Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee. Bestrooi met de kaas en het sesamzaad. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
135 g rollen vers bladerdeeg
1 middelgroot ei
50 g geraspte belegen kaas
1 el blank sesamzaad