Sintstaf-soepstengels met kaas
bewaar
bewaar

Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol ondertussen het bladerdeeg iets groter uit en snijd het deeg in de breedte in 20 stroken van 2 cm breed. Leg steeds 2 stroken op elkaar. Rol ⅓ van de bovenkant van de stroken op tot een slakkenhuis. Pak onder het slakkenhuis de 2 deegstroken vast en wikkel ze om elkaar heen, zodat ze in elkaar worden gedraaid. Klop het ei los met wat peper en bestrijk er de stafjes mee. Bestrooi met de kaas en het sesamzaad. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

serveertipLekker met de tomatensoep met crème fraîche-mijter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sintstaf-soepstengels met kaas

Of de sint nou langs komt of niet, deze soepstengels doen het heel goed bij verse tomatensoep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig