Snelle monchoutaart met kersen en bastogne
Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt!
Snelle monchoutaart met kersen en bastogne
Een deconstructed monchoutaart maken in nog geen 10 minuten? Nee, dat is geen grapje. Het kan echt!
nagerecht
null personen
780 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de monchou en suiker. Schep het mengsel in een (oven)schaal en laat 15 min. opstijven in de koelkast. Verdeel de kersen over het slagroommengsel. Lepel met de bastognekoeken het mengsel uit de schaal.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 ml verse slagroom
200 g MonChou verse roomkaas
50 g witte basterdsuiker
430 g blik taart & vlaaifruit kersen
260 g Bastognekoeken