Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten
bewaar
bewaar

Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten

Je kunt je er waarschijnlijk wel iets bij voorstellen: de geur van deze broodjes in de oven is fantastisch.

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten fijn. Verwarm ¾ van de honing 1 min. in een pannetje op laag vuur. Voeg tweederde van de hazelnoten toe en roer door

Rol het croissantdeeg uit. Bestrijk met het honing-notenmengsel en bestrooi met de kaneel. Rol het deeg in de breedte op. Vet de muffinvorm in. Snijd de rol in 12 gelijke plakken en leg deze plat in elke holte van de muffinvorm. Bak ca. 12 min. in het midden van de oven. Laat 5 min. afkoelen in de vorm.

Verwarm ondertussen de rest van de honing 1 min. in een steelpan op laag vuur. Neem de broodjes uit de vorm en besprenkel met de warme honing. Bestrooi met de rest van de fijngehakte hazelnoten en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle honingsbroodjes met kaneel en hazelnoten

Je kunt je er waarschijnlijk wel iets bij voorstellen: de geur van deze broodjes in de oven is fantastisch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig