Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden
bewaar
bewaar

Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden

Net geen wrap en net geen brood. Het beste van twee werelden, dus!

25 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine in blokjes van 1 cm. Meng de bloem met eventueel zout naar smaak erdoor. Verhit ¾ van de olie in een ruime koekenpan en bak de aubergine 8 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de laatste minuut de chilimelange toe. Laat de aubergine uitlekken op een bord met daarop enkele lagen keukenpapier.

Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de muntblaadjes en koriander fijn.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter. Bestrijk de wraps aan beide kanten met de rest van de olie en bak 20 sec. Keer halverwege. Leg op een bord. Verdeel eerst de chilispread en daarna de aubergine, paprika, munt, koriander en uitjes over de wraps. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Libanese wrap met gebakken aubergine en verse kruiden

Net geen wrap en net geen brood. Het beste van twee werelden, dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig