Salade met bloemkoolrijst en bietjes
De basis van deze salade combineer je elke dag me een andere topping. Handig!
Aan de slag
Meng de bloemkoolrijst met de quinoa-bulgermix en kaasblokjes. Snijd de bietjes in partjes en meng door de salade.
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft uit. Meng het citroenrasp en -sap met de olijfolie en schep door de salade. Neem de salade mee in de handige saladebox met uitneembaar dressingbakje.
Salade met bloemkoolrijst en bietjes
De basis van deze salade combineer je elke dag me een andere topping. Handig!
null porties
435 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng de bloemkoolrijst met de quinoa-bulgermix en kaasblokjes. Snijd de bietjes in partjes en meng door de salade.
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft uit. Meng het citroenrasp en -sap met de olijfolie en schep door de salade. Neem de salade mee in de handige saladebox met uitneembaar dressingbakje.
variatietip:
bewaartip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g koelverse bloemkoolrijst
250 g koelverse gekookte quinoa-bulgurmix
200 g verse saladekaasblokjes
200 g Love Beets Babybietjes milde azijn
1 citroen
4 el milde olijfolie