Schoolkoek met appelstroop & pecannoten
bewaar
bewaar

Schoolkoek met appelstroop & pecannoten

De schoolkoeken voor de kinderen maken we zelf. Is maar 10 minuutjes werk!

10 min. bereiden / 25 min. oventijd / 2 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Maal de havermout fijn in een blender of keukenmachine. Hak de noten grof. Klop de eieren los en meng met de havermout, het amandelmeel, de pecannoten, bakpoeder en een snufje zout. Voeg de appelstroop en koek- en speculaaskruiden toe.

Verdeel het beslag over een met bakpapier bekleed bakblik en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar Neem uit de oven, laat helemaal afkoelen en snijd in stukken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schoolkoek met appelstroop & pecannoten

De schoolkoeken voor de kinderen maken we zelf. Is maar 10 minuutjes werk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig