Hartig wafelhapje
Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.
Aan de slag
Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Rasp de Parmezaanse kaas en roer door het beslag.
Verwarm het wafelijzer en schenk de helft van het beslag in de vorm. Bak de wafel ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Bak zo ook wafels van de rest van het beslag.
Snijd van elke wafel 4 stukjes met elk 2 vakjes. Vul de vakjes met behulp van 2 theelepels afwisselend met roomkaas, groene en rode groentespread.
Hartig wafelhapje
Toastjes bij de borrel? Nee, dit feestje gaan we voor wafels met toppings.
voorgerecht
null porties
60 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de bloem en baksoda in een kom. Voeg het ei en de karnemelk toe en mix met een handmixer tot een glad beslag. Rasp de Parmezaanse kaas en roer door het beslag.
Verwarm het wafelijzer en schenk de helft van het beslag in de vorm. Bak de wafel ca. 2 minuten tot ze goudbruin zijn. Bak zo ook wafels van de rest van het beslag.
Snijd van elke wafel 4 stukjes met elk 2 vakjes. Vul de vakjes met behulp van 2 theelepels afwisselend met roomkaas, groene en rode groentespread.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g tarwebloem
1 tl baksoda
1 middelgroot ei
130 ml karnemelk
50 g Parmezaanse kaas
30 g verse groentespread tuinerwten-munt
30 g verse groentespread gegrilde paprika-wortel
50 g MonChou zacht & luchtig
Dit heb je nodig
handmixer
wafelijzer