Mealprep met spinazie, hüttenkäse en gekookt eitje
Deze snelle spinazie is helemaal homemade.
Aan de slag
Verhit ¼ van de olijfolie in een grote wok of diepe hapjespan op middelhoog vuur. Laat hierin een kwart van de spinazie al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en laat uitlekken. Herhaal tot de spinazie op is.
Kook de eieren in 6 min. halfzacht. Pureer de hüttenkäse met een staafmixer glad en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Doe de spinazie in een schaal. Schep de hüttenkäse door de spinazie. Serveer met de eieren.
Mealprep met spinazie, hüttenkäse en gekookt eitje
Deze snelle spinazie is helemaal homemade.
bijgerecht
null porties
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit ¼ van de olijfolie in een grote wok of diepe hapjespan op middelhoog vuur. Laat hierin een kwart van de spinazie al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en laat uitlekken. Herhaal tot de spinazie op is.
Kook de eieren in 6 min. halfzacht. Pureer de hüttenkäse met een staafmixer glad en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Doe de spinazie in een schaal. Schep de hüttenkäse door de spinazie. Serveer met de eieren.
bewaartip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
800 g verse spinazie
4 middelgrote eieren
200 g hüttenkäse
Dit heb je nodig
staafmixer