Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote
bewaar
bewaar

Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote

Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!

10 min. bereiden / 3 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel het chiazaad en de karnemelk over glazen. Roer goed door en laat afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

Doe ondertussen de aardbeien, kaneel en het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer de aardbeien stuk. Kook 5 min. in op middelhoog vuur en laat afkoelen. Hak de pecannoten fijn.

Hak de pecannoten fijn. Verdeel de aardbeiencompote over de chiapudding en bestrooi met de noten.

bewaartipJe kunt dit gerecht 1 avond van tevoren maken t/m stap 3. Bewaar de chiapudding en aardbeiencompote afgedekt apart in de koelkast tot de volgende ochtend.
algemeenIn plaats van karnemelk kun je ook kefir gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chia-pudding met karnemelk en aardbeiencompote

Chiazaad is magisch... Meng het met iets vloeibaars, laat 3 uur staan en voila, je chia-pudding is geboren!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig