Pasta met tomatensaus en Parmezaanse kaas
bewaar
bewaar

Pasta met tomatensaus en Parmezaanse kaas

Makkelijke maaltijd ten top! Deze spaghetti met tomatensaus en Parmezaan staat voor een klein prijsje op tafel.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de knoflook toe en fruit 2 min. mee.

Ris ondertussen de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Voeg de gepelde tomaten, rozemarijn, tijm en suiker toe en breng aan de kook. Druk met een pollepel de tomaten stuk en laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met zout. Rasp de kaas.

Giet de spaghetti af en meng door de saus. Bestrooi met de kaas en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tomatensaus en Parmezaanse kaas

Makkelijke maaltijd ten top! Deze spaghetti met tomatensaus en Parmezaan staat voor een klein prijsje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig