Hamburgers in de airfryer
bewaar
bewaar

Hamburgers in de airfryer

Terwijl de burgers bakken in airfryer heb jij alle tijd voor de toppings en saus!

15 min. bereiden / 10 min. wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Snijd de helft van de ui in halve ringen en snipper de andere helft fijn.

Meng het gehakt in een ruime kom met de gesnipperde ui, de helft van de ketchup en tabasco. Vorm er 2 hamburgers van en besmeer aan beide kanten met de olie.

Zet het grillrooster in de mand van de airfryer en leg de burgers erop. Bak ca. 10 min.

Snijd ondertussen de tomaat in plakken en meng de mayonaise met de mosterd. Beleg de burgers met een plak cheddar als ze uit de airfryer komen.

Halveer de hamburgerbroodjes en beleg ze achtereenvolgens met de mosterdmayonaise babyromaine, augurk, een burger, tomaat en uiringen. Verdeel de rest van de ketchup erover, dek af met de bovenkant van de broodjes en serveer.

bereidingstipGeen grillrooster? Bekleed dan de bodem van de mand van de airfryer met bakpapier en bak de burgers hierop. Draai ze halverwege de baktijd om.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hamburgers in de airfryer

Terwijl de burgers bakken in airfryer heb jij alle tijd voor de toppings en saus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig