Snijbonenstamp met oude kaas (eenpans)
bewaar
bewaar

Snijbonenstamp met oude kaas (eenpans)

Alles kan met één pan! Dat bewijst ook deze snijbonen-stamp met oude kaas.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in een ruime pan water in 20 min. gaar. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee.

Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Schep in een bakje en giet er 50 ml kokend water uit de pan met de aardappelen (per 4 personen) en de azijn bij. Laat afkoelen. Schep af en toe om. Halveer de tomaten.

Giet de aardappelen en snijbonen af en schep terug in de pan. Prak met een vork de grote stukken aardappel kleiner. Meng de tomaten, olie en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Het mag een grove stamppot zijn.

Verdeel de stamppot over de borden. Laat de rode ui uitlekken, verdeel een deel over de stamppot, serveer de rest apart erbij.

bewaartipDe ingelegde rode ui is afgesloten in een bakje in de koelkast 1 week houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snijbonenstamp met oude kaas (eenpans)

Alles kan met één pan! Dat bewijst ook deze snijbonen-stamp met oude kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig