Noedels met Japanse wokgroente
Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.
Aan de slag
Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak hierin de gember, knoflook en de wokgroente in ca. 3 min. beetgaar. Voeg de sojasaus, mirin en misopasta toe en roer door. Voeg de noedels toe en roerbak alles 2 min. op hoog vuur.
Verdeel de noedels en groenten over kommen, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sesamolie.
Noedels met Japanse wokgroente
Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.
null personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak hierin de gember, knoflook en de wokgroente in ca. 3 min. beetgaar. Voeg de sojasaus, mirin en misopasta toe en roer door. Voeg de noedels toe en roerbak alles 2 min. op hoog vuur.
Verdeel de noedels en groenten over kommen, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sesamolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
10 g verse gember
1 teen knoflook
1 el koolzaadolie
400 g Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel
1½ el sojasaus
1 el mirin
½ el misopasta
300 g Amoy straight to wok udon thick noodles
1 el sesamzaad
1½ el sesamolie