Broodje visburger met tomatensalsa
Maak van de restjes vis van de avond ervoor deze broodjes met gebakken vis en tomatensalsa. Perfect voor lunch.
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en snipper de ui. Meng de tomaat met de ui, azijn en peper.
Verhit de olie in een koekenpan en verwarm de vis ca. 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Besmeer de sneetjes brood met zuivelspread en halveer. Verdeel de vis over de helft van de broodjes en verdeel de tomatenblokjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van het brood.
Broodje visburger met tomatensalsa
Maak van de restjes vis van de avond ervoor deze broodjes met gebakken vis en tomatensalsa. Perfect voor lunch.
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en snipper de ui. Meng de tomaat met de ui, azijn en peper.
Verhit de olie in een koekenpan en verwarm de vis ca. 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.
Besmeer de sneetjes brood met zuivelspread en halveer. Verdeel de vis over de helft van de broodjes en verdeel de tomatenblokjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout en dek af met de rest van het brood.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes volkorenbrood
2 tomaten
½ middelgrote ui
1 el natuurazijn
3 el milde olijfolie
4 porties gebakken koolvis
50 g zuivelspread naturel
Dit heb je nodig
broodrooster