Gebakken zilvervliesrijst met broccoli en omeletreepjes
bewaar
bewaar

Gebakken zilvervliesrijst met broccoli en omeletreepjes

Deze budgetproof maaltijd met broccoli en gebakken zilvervliesrijst is niet alleen voordelig, maar ook gezond en vegetarisch. Driewerf hoera!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Laat staan tot gebruik.

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Snijd de rode uien in dunne halve ringen. Snijd de knoflook en selderij fijn.

Verhit ¾ van de olijfolie in een hapjespan en bak de ui en broccoli 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst en ⅔ van de selderij toe en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Klop ondertussen de eieren los en breng op smaak met peper. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, schenk de eieren erbij en roer door. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.

Verdeel de rijst over borden. Snijd de omelet in repen en verdeel samen met de rest van de selderij over de rijst.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken zilvervliesrijst met broccoli en omeletreepjes

Deze budgetproof maaltijd met broccoli en gebakken zilvervliesrijst is niet alleen voordelig, maar ook gezond en vegetarisch. Driewerf hoera!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig