Beenhamsalade
bewaar
bewaar

Beenhamsalade

Op een toastje, op een pistoletje of gewoon op een boterham: met zelfgemaakte beenhamsalade smaakt elke borrel of lunch beter.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 8 min. hard en laat ze afkoelen

Snijd ondertussen de peterselie en bieslook fijn. Snijd de augurk en beenhamreepjes in kleine blokjes. Prak de eieren fijn met een vork.

Meng de mayonaise, mosterd en het paprikapoeder in een kom. Voeg de peterselie, beenham, augurk, het ei en ⅔ van de bieslook toe en meng. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de rest van de bieslook.

bewaartipJe kunt de beenhamsalade tot 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
serveertipLekker op een toastje of pistolet.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beenhamsalade

Op een toastje, op een pistoletje of gewoon op een boterham: met zelfgemaakte beenhamsalade smaakt elke borrel of lunch beter.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig