Bagel met pompoen-wortelgroentespread en peterselie
Vegan lunch: deze bagel beleggen we lekker met groentespread, flink wat sla en voor een extra 'kick' een vleugje balsamico.
Aan de slag
Snijd de bagels open en rooster 2-4 min. in de broodrooster. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de slamelange met de olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en eventueel smaak.
Besmeer beide bagelhelften met de groentespread. Beleg de onderste helften met de salade en bestrooi met de peterselie. Leg de bovenste bagelhelften erop.
Bagel met pompoen-wortelgroentespread en peterselie
Vegan lunch: deze bagel beleggen we lekker met groentespread, flink wat sla en voor een extra 'kick' een vleugje balsamico.
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bagels open en rooster 2-4 min. in de broodrooster. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de slamelange met de olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en eventueel smaak.
Besmeer beide bagelhelften met de groentespread. Beleg de onderste helften met de salade en bestrooi met de peterselie. Leg de bovenste bagelhelften erop.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 bagels sesam
5 g verse peterselie
150 g slamelange rode biet
1 el extra vierge olijfolie
1 el balsamicoazijn
150 g verse groentespread pompoen-wortel
Dit heb je nodig
broodrooster