AH verspakket Hongaarse goulash
Wat staat er vanavond op het menu? 'Hongaarse' goulash! Handig te maken dankzij een verspakket. Vegan tip: vervang de runderriblappen met aubergine en kastanjechampignons.
25 min. bereiden
6 ingrediënten
Aan de slag
Maak de paprika's schoon en snijd in stukken, snijd de tomaten in stukken. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de runderlappen in blokken.
Verhit de olijfolie in een braadpan op hoog vuur en bak hierin het vlees in ca. 3-5 min. rondom bruin.
Voeg de paprika, ui en knoflook toe en bak 4 min. op hoog vuur.
Voeg de bloem en de tomatenpuree toe en bak 1 min.
Voeg het water, de helft van de kruidenmix en de tomaat toe en breng zachtjes aan de kook. Laat de goulash 4 uur stoven op laag vuur met de deksel op de pan.
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer voor het serveren de overige kruidenmix door de goulash en serveer met de rijst.
AH verspakket Hongaarse goulash
Wat staat er vanavond op het menu? 'Hongaarse' goulash! Handig te maken dankzij een verspakket. Vegan tip: vervang de runderriblappen met aubergine en kastanjechampignons.
hoofdgerecht
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak de paprika's schoon en snijd in stukken, snijd de tomaten in stukken. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de runderlappen in blokken.
Verhit de olijfolie in een braadpan op hoog vuur en bak hierin het vlees in ca. 3-5 min. rondom bruin.
Voeg de paprika, ui en knoflook toe en bak 4 min. op hoog vuur.
Voeg de bloem en de tomatenpuree toe en bak 1 min.
Voeg het water, de helft van de kruidenmix en de tomaat toe en breng zachtjes aan de kook. Laat de goulash 4 uur stoven op laag vuur met de deksel op de pan.
Kook de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer voor het serveren de overige kruidenmix door de goulash en serveer met de rijst.
vegantip:
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 pak AH Hongaarse goulash verspakket
500 g ribrunderlappen
2 el milde olijfolie
1 el tarwebloem
250 ml water
300 g basmatirijst