Tonijn-ansjovispinchos
Bij deze pincho spelen tonijn en ansjovis de hoofdrol. Ze geven een ziltige kick aan het met geraspte tomaat belegde brood. Houd de boel bij elkaar met een prikker (pincho) en je hebt een makkelijk hapje voor jouw Spaanse borrel.
Aan de slag
Giet de tonijn af, rasp de tomaat fijn en halveer de knoflook.
Wrijf de sneetjes stokbrood in met de knoflook. Verdeel de geraspte tomaat, tonijn en ansjovisfilets erover. Steek een olijf op elke cocktailprikker en prik door de ansjovis in het brood.
Tonijn-ansjovispinchos
Bij deze pincho spelen tonijn en ansjovis de hoofdrol. Ze geven een ziltige kick aan het met geraspte tomaat belegde brood. Houd de boel bij elkaar met een prikker (pincho) en je hebt een makkelijk hapje voor jouw Spaanse borrel.
null porties
65 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Giet de tonijn af, rasp de tomaat fijn en halveer de knoflook.
Wrijf de sneetjes stokbrood in met de knoflook. Verdeel de geraspte tomaat, tonijn en ansjovisfilets erover. Steek een olijf op elke cocktailprikker en prik door de ansjovis in het brood.
achtergrondinfo:
resttip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
160 g tonijnstukken in olijfolie
1 tomaat
1 teen knoflook
8 sneetjes ambachtelijke baguettes
8 ansjovisfilets in olie in blik
8 groene olijven zonder pit
Dit heb je nodig
cocktailprikkers