Gouden soesjes met witte chocolade
bewaar
bewaar

Gouden soesjes met witte chocolade

In één hap proef je slagroom, chocolade en dan opeens… het knapperige van pretzel. Deze gouden soesjes zijn per-fect voor kerst.

10 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Breek de witte chocolade in stukken en smelt in een vuurvaste kom au bain-marie. Roer door, doe in een kleine kom en laat iets afkoelen.

Dip de soesjes met behulp van een vork volledig in de chocolade en leg ze op de pretzelkransjes. Laat in 15 min. opstijven in de koelkast.

Verdeel met een schone vinger of klein kwastje de glitter dust over de soesjes, zodat je mooie gouden ballen krijgt.

bereidingstipJe kunt de soesjes een halve dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gouden soesjes met witte chocolade

In één hap proef je slagroom, chocolade en dan opeens… het knapperige van pretzel. Deze gouden soesjes zijn per-fect voor kerst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig