Gouden soesjes met witte chocolade
In één hap proef je slagroom, chocolade en dan opeens… het knapperige van pretzel. Deze gouden soesjes zijn per-fect voor kerst.
Aan de slag
Breek de witte chocolade in stukken en smelt in een vuurvaste kom au bain-marie. Roer door, doe in een kleine kom en laat iets afkoelen.
Dip de soesjes met behulp van een vork volledig in de chocolade en leg ze op de pretzelkransjes. Laat in 15 min. opstijven in de koelkast.
Verdeel met een schone vinger of klein kwastje de glitter dust over de soesjes, zodat je mooie gouden ballen krijgt.
Gouden soesjes met witte chocolade
In één hap proef je slagroom, chocolade en dan opeens… het knapperige van pretzel. Deze gouden soesjes zijn per-fect voor kerst.
nagerecht
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Breek de witte chocolade in stukken en smelt in een vuurvaste kom au bain-marie. Roer door, doe in een kleine kom en laat iets afkoelen.
Dip de soesjes met behulp van een vork volledig in de chocolade en leg ze op de pretzelkransjes. Laat in 15 min. opstijven in de koelkast.
Verdeel met een schone vinger of klein kwastje de glitter dust over de soesjes, zodat je mooie gouden ballen krijgt.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g witte chocolade
8 diepvries slagroomsoesjes
8 AH Excellent pretzelkransjes
1 potje gold glitter dust