Frambozen-ijstaartjes met koekballetjes (advertorial)
Geef je vanilleroomijs een verrassende crunch en maak er dan feestelijke ijstaartjes mee. Simpel en indrukwekkend: gewoon laag op laag op laag.
Aan de slag
Haal het vanilleroomijs uit de diepvries en laat 10 min. wat zachter worden. Verdeel ondertussen de kookringen over een met bakpapier beklede plank. Hak de Koekballetjes grof. Pureer 175 g van de frambozen (per 6 personen) met de staafmixer fijn.
Meng 100 g grofgehakte Koekballetjes (per 6 personen) met het vanilleroomijs en verdeel de helft over de kookringen. Verdeel de gepureerde frambozen erover en vervolgens de rest van het ijs. Laat minimaal 2 uur opstijven in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel over de bovenkant van het ijs. Laat 10 min. opstijven in de vriezer.
Verwijder de kookringen, verdeel de rest van de frambozen en Koekballetjes erover en serveer.
Frambozen-ijstaartjes met koekballetjes (advertorial)
Geef je vanilleroomijs een verrassende crunch en maak er dan feestelijke ijstaartjes mee. Simpel en indrukwekkend: gewoon laag op laag op laag.
nagerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
130 min. wachten
Aan de slag
Haal het vanilleroomijs uit de diepvries en laat 10 min. wat zachter worden. Verdeel ondertussen de kookringen over een met bakpapier beklede plank. Hak de Koekballetjes grof. Pureer 175 g van de frambozen (per 6 personen) met de staafmixer fijn.
Meng 100 g grofgehakte Koekballetjes (per 6 personen) met het vanilleroomijs en verdeel de helft over de kookringen. Verdeel de gepureerde frambozen erover en vervolgens de rest van het ijs. Laat minimaal 2 uur opstijven in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel over de bovenkant van het ijs. Laat 10 min. opstijven in de vriezer.
Verwijder de kookringen, verdeel de rest van de frambozen en Koekballetjes erover en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
500 ml vanilleroomijs
120 g Verkade Bites koekballetjes met melkchocolade
250 g verse frambozen
222 g Verkade melkchocolade romig
Dit heb je nodig
kookringen (Ø 7 cm)
bakpapier
staafmixer