Ramen met gyoza en oesterzwammen (advertorial)
bewaar
bewaar

Ramen met gyoza en oesterzwammen (advertorial)

Een ware smaakexplosie, deze soep met noedels én dumplings. Extra fijn: de bouillon en gyoza zijn al klaar voor gebruik, dus kleine moeite, groots resultaat.

25 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Scheur de oesterzwammen in repen. Verhit een hapjespan zonder olie of boter op hoog vuur en bak de oesterzwam 4 min. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook en gember fijn. Snijd de bosuitjes in dunne ringen, hou het groene gedeelte apart.

Voeg de olie, knoflook, gember en het witte deel van de bosui toe aan de oesterzwam en bak nog 1 min. Voeg de sojasaus en honing toe, roer door en bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de gyoza volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de noedels en gyoza over kommen. Schep de taugé en oesterzwam er in het midden op. Schenk de bouillon erbij. Bestrooi met het groene deel van de bosui.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ramen met gyoza en oesterzwammen (advertorial)

Een ware smaakexplosie, deze soep met noedels én dumplings. Extra fijn: de bouillon en gyoza zijn al klaar voor gebruik, dus kleine moeite, groots resultaat.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig