Groente-nasi met omeletreepjes
bewaar
bewaar

Groente-nasi met omeletreepjes

Deze goedgevulde nasi maak je met twee verschillende soorten rijst: met normale witte rijst én met bloemkoolrijst. Zo krijg je een extra portie groente binnen. Eet smakelijk!

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de bloemkoolrijst door de warme rijst.

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de kruidenpasta 2 min. Voeg de nasigroente toe en bak nog 5 min., schep af en toe door. Voeg het rijstmengsel toe en schep goed om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Klop de eieren los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en giet de helft van het ei erbij (per 4 personen). Bak 4 min., keer halverwege. Maak zo ook een tweede omelet. Schep uit de pan, rol strak op en snijd in dunne reepjes.

Verdeel de nasi over de kommen en verdeel de omeletreepjes erover.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groente-nasi met omeletreepjes

Deze goedgevulde nasi maak je met twee verschillende soorten rijst: met normale witte rijst én met bloemkoolrijst. Zo krijg je een extra portie groente binnen. Eet smakelijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig