Naan met paprikaspread en geraspt ei​
bewaar
bewaar

Naan met paprikaspread en geraspt ei​

Geef je lunch een groenteboost met dit naanbrood. Het broodje top je af met paprikaspread en geraspt ei. Zo krijg je jouw groente voor de dag wel binnen!

15 min. bereiden / 7 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 9 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water.

Halveer ondertussen de naanbroden en besmeer met de paprikaspread. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 7 min. in de oven.

Rasp ondertussen de eieren. Schep de sla en peen julienne om met de yoghurt, peper en eventueel zout.

Haal de naanbroden uit de oven. Verdeel de groenten en het geraspte ei erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.

bereidingstipNeem voor een kantoorlunch alle ingrediënten in aparte bakjes mee. Verwarm het naanbrood zonder beleg in een broodrooster of tosti-ijzer en beleg daarna met de toppings.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naan met paprikaspread en geraspt ei​

Geef je lunch een groenteboost met dit naanbrood. Het broodje top je af met paprikaspread en geraspt ei. Zo krijg je jouw groente voor de dag wel binnen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig